روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور
سرخط خبرها
بیانات مقام معظم رهبری درباره حضور موثر بانوان در انتخابات | نقش بانوان در مقدرات اساسی کشور

بیانات مقام معظم رهبری درباره حضور موثر بانوان در انتخابات | نقش بانوان در مقدرات اساسی کشور

  • کد خبر: ۲۱۴۶۰۲
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۴
کمتر از ۱۲ ساعت تا آغاز مهم‌ترین رویداد سیاسی کشور مانده است. اتفاقی که نه تنها سرنوشت ۴ ساله کشور، بلکه با ورود قانونگذاران به مجلس، سرنوشت آینده ایران را رقم می‌زند.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی فردا، جمعه ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور برگزار می‌شود که ۱۵ هزار و ۲۰۰ نامزد انتخاباتی برای تصاحب ۲۹۰ کرسی مجلس با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

رهبر معظم انقلاب نه تنها در این دوره از انتخابات بلکه در دوره‌های قبل نیز به حضور حداکثری تمامی اقشار مردم به خصوص بانوان تاکید فراوان داشته‌اند.

رهبر انقلاب بر این مهم تاکید دارند که زن مسلمان ایرانی دارای هویت والایی است و بر این اساس می‌تواند پشتیبان و پیشران جامعه در عرصه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی و فرهنگی باشد؛ چراکه مهم‌ترین و کلیدی‌ترین نقش در خانواده برعهده او است.

ایشان ۲۲ آذر ماه ۱۳۶۸ خطاب به بانوان فرمودند: «باید در میدان سیاست، در صحنه انقلاب، در کارهایى که نظام اجتماعى از شما می‌طلبد، در انتخابات، در میدان جنگ، در عرضه کردن خواست انقلابى و ملّى خود در سطح کشور و جهان، در بیان اراده سیاسى خودتان، در میدان هاى سیاست و انقلاب حضور داشته باشید؛ در راه‌پیمایى باشید، در سازندگى باشید، در میدان جنگ باشید، در انتخابات باشید، در بیان عقیده‌ سیاسى خودتان آنجایى که باید اظهار عقیده کرد و واجب است اظهار عقیده، در تعیین سرنوشت کشور و انقلاب حضور داشته باشید.»

مقام معظم رهبری به حضور بانوان در میدان تاکید فراوان دارند. ایشان ۲۸ شهریور ماه ۱۳۷۵ فرمودند: «حضور زنان در مبارزات عمومی و سیاسی، یک نقش چندگانه داشت. مرد یک نفر بود و خودش می‌آمد در مبارزات یا در اجتماعات و راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد. همین و بس! اما وقتی زنِ خانه، خود را در مبارزه سهیم می‌دانست و وارد میدان می‌شد، در واقع خانه‌ای را که در آن، مرد و زن و فرزندان هستند، به صحنه می‌آورد و خانواده‌ای را در میدانِ مبارزه حاضر می‌کرد. در جنگ نیز همین‌طور بود.»

آیت الله خامنه‌ای در دیدار دی ماه امسال خود با هزاران نفر از زنان و دختران به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) به حضور بانوان در انتخابات نیز اشاره کرده و بیان داشتند: «دخالت در سیاست و در مقدرات اساسی کشور وظیفه زنان و تکلیف زنان است؛ حق زنان و تکلیف زنان است؛ یعنی واجب کردند که زن‌ها بایستی در مقدرات کشور و وظایف اساسی کشور دخالت کنند و وارد بشوند.»

ایشان در بخش دیگری از بیانات خود در این دیدار فرمودند: «شما بانوان و خانم‌های عزیز می‌توانید نقش ایفا کنید. مهم‌ترین نقش شما هم در داخل خانه است؛ مادر‌ها می‌توانند نقش ایفا کنند، وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینه‌ انتخابات فعال باشند و درست تحقیق کنند. زن‌ها در برخی از مسائلِ شناختِ اشخاص و راهبرد‌ها و جریان‌ها، دقیق‌تر و ظریف‌تر از مرد‌ها نگاه می‌کنند و نقاطی را پیدا می‌کنند؛ [لذا]در شناخت نامزد‌های انتخاباتی، در حضور در پای صندوق‌ها، هم در داخل خانه و هم در خارج خانه می‌توانید نقش ایفا کنید.»

رهبر معظم انقلاب همچنین فرمودند: «آنچه که برای مردم در این انتخابات و همه گزینش‌های ملی و انتخابات مهم است، این است که سطح کارآمدی نظام روزبه‌روز ارتقا پیدا کند، این اساس مسئله است» و این مهم باید بر اساس چهار خصوصیت مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت و امنیت شکل گیرد.

بر مبنای بیانات حضرت آیت الله خامنه‌ای بانوان در هر دو عرصه می‌توانند نقش ایفا کنند و مؤثر باشند؛ هم در حضور حداکثری و مشارکت پایدار و هم در انتخاب انسان‌های وارسته.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.